Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

‘Dit is hét seizoen voor feestelijke smaken’

‘Dit is hét seizoen voor feestelijke smaken’
Emily Wilcock
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Om kerst te vieren trakteren we je smaakpapillen op feestelijke smaken. We hebben je favoriete eiwit genomen, maar er een paar feestelijke wendingen toegevoegd. Er is voor elk wat wils - en het gerucht gaat dat Impact Whey Protein een uitstekend kerstcadeau is...

Speculoos

Coming soon...

In een tijd van het jaar waarin je macro's van nature kunnen uitglijden, levert deze smaak een heerlijke traktatie, maar met een hoog eiwitgehalte van 18 g per portie en een laag suikergehalte, zullen je smaakpapillen niet weten wat hen overkomt.

Wissel gewoon de chocolade Impact Whey Protein voor Speculoos - het zorgt voor een extra feestelijke traktatie.

Marsepein

Coming soon...

Een smaak die vaak wordt aangetroffen in een kersttaart - Marsepein is dé wintertraktatie. Deze zoete, nootachtige smaak is de perfecte aanvulling op je eiwitcollectie. Het is een must om te proberen.

Fleur je kersttaart op met Marsepein Flav Drops. Op eerste kerstdag wordt het zeker een winnaar met het hele gezin.

Cinnamon Danish

Coming soon...

Een stukje Scandinavië in je shaker. Van onze Cinnamon Danish loopt het water je in de mond en je spieren worden gevoed.

Vergeet het normale geluid van het schudden van een eiwitshake, je zult letterlijk de sleebellen horen rinkelen terwijl je deze shake bereidt.

Chocolate Orange

Voor iedereen in je familie die dol is op die chocoladesinaasappel, is dit het perfecte macrovriendelijke alternatief.

Klop deze brownies op, ze zijn de perfecte snack om deze kerst te maken. Je familie zal je dankbaar zijn.

Pumpkin Spice Impact Whey

Coming soon...

Waarom pompoenkruiden reserveren als een dure koffie als je na elke training dat feestelijke gevoel in je Impact Whey Protein kunt krijgen?

Gingerbread Layered Bar

Coming soon...

Dit jaar kun je elke dag die gingerbread hit krijgen zonder dat je macro's eronder lijden - plus geen van de frustraties als het gingerbread weer instort. Winnen winnen. Deze layered bar zal een kerstwens van velen zijn.

Bericht om mee naar huis te nemen

Er is gewoon geen excuus om niet in de feeststemming te komen. Met deze feestelijke smaken zijn we er zelfs in geslaagd om je dagelijkse shake wat feestelijker te maken en daar hebben we geen spijt van. Combineer je shake met de Gingerbread Layered Bar voor een extra feestelijke eiwitboost.

Meer zien? 

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein