Heb je je ooit afgevraagd hoe je je eigen veganistische eiwitrepen kunt maken?
Probeer ons eiwitreeprecept, gemaakt met ons heerlijke Vegan Blend-eiwitpoeder! Vegan Blend biedt alle 22 aminozuren - perfect voor spiergroei en -onderhoud. Doe je mee aan Veganuary of leef je altijd veganistisch? Dan is dit eiwitrecept perfect!
Ingrediënten voor Veganistische Eiwitrepen
Maakt: 10-12 repen
- 100 g Vegan Protein Blend (Chocolate Smooth)
- 70 g Instant Oats
- 30g Cacao Nibs
- 1 sinaasappel (schil)
- 3 eetl. Kokosolie (gesmolten)
- 60 ml soja/kokos/amandelmelk
- 100g Cacao Liquor Buttons
- 50 g kristalsuiker/suiker
Methode
1. Combineer Vegan Blend, Instant Oats, Cacao Nibs en sinaasappelschil in een grote mengkom
2. Voeg de kokosolie toe en voeg dan geleidelijk melk toe tot het mengsel zich vormt maar niet te plakkerig is
3. Druk stevig in een vierkante bakvorm en zet minimaal 1 uur in de koelkast
4. Smelt chocolade met een kom boven een centimeter kokend water in een pan. Los gegranuleerde zoetstof op in de chocolade en giet dit over het uitgeharde eiwitreepmengsel
5. Versier met extra sinaasappelschil en zet nog 30 minuten in de koelkast, snij dan in repen en geniet!
Probeer deze veganistische recepten ook:
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 249 |
---|---|
Totaal vet | 14g |
Totaal koolhydraten | 28g |
Eiwit | 13g |
Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.
Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.
Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.
In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.