Onze heerlijke soep van gekarameliseerde ui en rode biet is dik, gezond en zeker anders dan je gemiddelde lunchrecept.
Probeer onze soep in bulk te maken en in porties in te vriezen voor de ultieme meal prep! Het is ook een ideaal koelkastrecept omdat het 5 dagen houdbaar is in een luchtdichte verpakking.
Ingrediënten
- 2 kleine schepjes Nutri Green Plus
- 1 el 15g kokosolie
- 50g hele amandelen
- 300 g grote witte uien
- 150 g verse bieten
- 200 ml kippenbouillon
- Zout en peper
- Biologische Hennepzaden
- Hele amandelen
- Gehakte Bieslook
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de uien en rode bieten in blokjes en verdeel over een bakplaat.
Werk af met kleine stukjes kokosolie.
Bestrooi met zout en peper en bak 20 minuten in de oven.
Maak kippenbouillon met bouillonblokjes en water of verwarm de verse bouillon.
Leg de amandelen in de hete bouillon om zacht te worden terwijl de groenten koken.
Als de groenten gaar zijn, doe je alles in de blender samen met de greens blend en pureer tot een gladde massa. Serveer warm!
Serveersuggestie: Verhoog het eiwitgehalte met kikkererwten, garnalen of kipfilet - dit alles zorgt voor een heerlijke substantie!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 112 |
---|---|
Totaal vet | 8g |
Totaal koolhydraten | 9g |
Suiker | 5g |
Eiwit | 3g |