Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Strawberry & Peach Crumble Bars

Strawberry & Peach Crumble Bars
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Onweerstaanbaar kleverig en zoet, deze fruitige kruimelrepen zijn de perfecte snack..

Verlang je naar iets om je trek in een toetje na het avondeten te stillen, maar wil je geen super ongezonde, in de winkel gekochte traktatie? Niall Kirkland is er voor je met dit eenvoudige en heerlijke crumble recept- gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde suikers, het is precies wat je nodig hebt.

Het beste gedeelte? Hij heeft de smaak én het eiwitgehalte een boost gegeven door een scoop van ons gloednieuwe Clear Whey Isolate (White Peach) toe te voegen. Als je je voorraad zomersupplementen wilt opfrissen, moet dit zeker op je lijst staan. Elke portie bevat slechts 86 calorieën en bevat 20 g eiwit, ideaal om je spieren op de sappigste manier te ondersteunen.

Perfect voor een gezond toetje, een snel ontbijt of een heerlijke koffiepauze halverwege de middag. Wij zullen onze keukens gevuld houden met een batch van deze repen, dat is zeker.

Maakt 12 plakjes

https://youtu.be/qxXFpaGK4xA

Ingrediënten

Voor de kruimelbodem:

  • 120 g amandelmeel
  • 120 g havermeel (wij gebruiken gemengde haver)
  • 60 g havermout
  • 50 ml ahornsiroop
  • 100 g kokosolie (gesmolten)
  • Een snufje zout

Voor de fruitvulling:

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 175 ° C / 350 ° F.
  2. Meng in een grote kom het amandelmeel, havermeel, haver, ahornsiroop, kokosolie en zout tot het volledig gemengd is en het mengsel een kruimelig deeg wordt.
  3. Bewaar 3 grote eetlepels van het mengsel voor later en breng de rest over naar een beklede bakplaat van 8×8 inch (20 x 20 cm). Bak gedurende 10 minuten.
  4. Voeg intussen de aardbeien, ahornsiroop en citroensap toe aan een pan en kook op middelhoog vuur gedurende 2 minuten.
  5. Meng in een shaker het Clear Whey Isolate en het water en voeg het toe aan de pan met het fruit. Breng alles op een laag pitje en kook 5 minuten tot het zacht is en het meeste vocht is verdampt, waardoor er een dikke aardbeiensaus overblijft.
  6. Voeg de aardbeiensaus toe aan de kruimelbodem, verdeel gelijkmatig en bedek met het achtergehouden kruimelmengsel. Bak 30-35 minuten, tot de kruimels bovenop goudbruin beginnen te kleuren.
  7. Eenmaal gebakken, haal je het uit de oven en laat je het volledig afkoelen, anders zijn je repen te kruimelig om in plakjes te snijden (je kunt het in de koelkast plaatsen om dit proces te versnellen). Eenmaal volledig afgekoeld, snijd in 12 plakjes en geniet ervan!
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein