RECEPTEN
Spinazie Protein Pancakes met Zalm & Crème Fraîche

Als je een excuus nodig hebt om voor de lunch pancakes te eten, probeer dan spinaziepannenkoekjes.
Ingrediënten
2 schepjes Protein Pancake Mix (Naturel) - Handvol spinazie
½ theelepel. Kokosnootolie - 100 g plakjes gerookte zalm
- 150 ml vetarme crème fraîche
- 1 eetl. gehakte bieslook
- 100 ml melk naar keuze

Methode
1. Giet de melk, de Protein Pancake mix en de spinazie in een blender of keukenmachine en meng tot er geen klontjes meer zijn. Zet vervolgens een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en voeg de kokosolie toe.
2. Zodra de pan heet is, giet je een paar eetlepels van de mix erin en kook je aan de ene kant ongeveer 45 seconden, en draai je om aan de andere kant om verder te koken. Herhaal het proces met het resterende beslag en zet het opzij.
3. Meng de gehakte bieslook met de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout.
4. Bouw de pancake stapel op en voeg een pannenkoek toe als basis met een lepel crème fraîche en een rol gerookte zalm.
6. Herhaal het proces totdat je geen pannenkoeken meer over hebt.
calories | 224 |
totalFat | 0 |
totalCarbohydrates | 13 |
protein | 21 |

Myprotein Schrijver en Expert