Chocolade frosted cookies zijn de perfecte oplossing als je een chocolade fix nodig hebt. Deze koekjes zitten boordevol eiwitten en zijn gegarandeerd een succes!
Ingrediënten
- 45 g havermout
- 50 g Chocolade Impact Whey
- 3 el Natuurlijke Cashew boter
- 3 el cacaopoeder
- 1 handvol amandelen grof gehakt
- 1 portie donkere/rauwe chocolade (grof gehakt)
- 1,5 el Kokosolie
- 1 portie amandelmelk
- 2 el Honing/Agave/Ahornsiroop
Instructies
Verwarm je oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Voeg het eiwitpoeder, haver, cashewboter, cacao en kokosolie toe aan een keukenmachine en mix tot alles goed gemengd is.
Voeg een scheutje amandelmelk toe en meng opnieuw tot een plakkerig, deegachtig mengsel. Je kunt altijd meer notenboter of kokosolie toevoegen als de ingrediënten niet goed mixen.
Roer de gehakte amandelen en chocolade erdoor en vorm het deeg tot kleine koekjes.
Leg de koekjes op de bakplaat en bak ze ongeveer 11 minuten in de oven.
Leg op een bak en laat afkoelen.
Om het glazuur te maken, meng je de cashewboter, zoetstof naar keuze en cacaopoeder tot een glad en romig geheel.
Voeg indien nodig een scheutje amandelmelk toe om een dunnere consistentie te krijgen.
Verdeel de frosting over de koekjes en garneer met wat cacao nibs.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 180 |
---|---|
Totaal vet | 10g |
Totaal koolhydraten | 14g |
Eiwit | 10g |