RECEPTEN
Rijstwafels met witte chocolade en pindakaas

18g eiwit voor on the go? Ja graag.
Rijstwafels hebben het internet de laatste tijd stormenderhand veroverd, dus we springen natuurlijk op de hype. En dit recept van
stelt niet teleur. Zijdezachte witte chocolade, knapperige rijstwafels, zoute noten - het is net een aflevering van MasterChef.Servings:  4
Ingredients
- 4 rijstwafels
- 40 g pindakaas
- 2 handenvol gezouten pinda's
- 60 g witte chocolade (gesmolten)
- 1 drizzle honing
Instructions
Smeer eerst pindakaas over één kant van je rijstwafels.
Leg de rijstwafels op een bakplaat en bestrooi met pinda’s en een scheutje honing.
Zet de rijstwafels 30 minuten in de vriezer.
Als de rijstwafels klaar zijn om uit de vriezer te komen, smelt je de witte chocolade in de magnetron.
Dip de rijstwafels in de gesmolten chocolade.
Leg de chocolade terug op de bakplaat om af te koelen.
Geniet!
calories | 275 |
totalFat | 18 |
totalCarbohydrates | 21 |
protein | 11 |
BEKIJK DIT OOK:

Protein French Toast
06/29/2022 Door

5 heerlijke eiwitrijke bakrecepten
09/11/2022 Door

Emily Wilcock Schrijver en Expert