Verpak je favoriete toppings in deze heerlijk zachte en deegachtige pizzabroodjes.
Ze zijn perfect voor een supersnelle lunch of heerlijke snack op elk moment van de dag - en ze hebben het ideale formaat om in je favoriete dip of saus te dompelen.
Het enige dat je nodig hebt, is wat kant-en-klaar pizzadeeg, veel geraspte kaas, wat voor extra's je maar wilt, en je bent er al! We gingen voor drie gemakkelijke opties - classic pepperoni, veggie feast en BBQ chicken - maar dit recept werkt voor al je favoriete toppings.
Elke versie maakt 6 rollen
https://youtu.be/otGzkHrwP2w
Ingrediënten
Classic Pepperoni:- 1 vel kant-en-klaar pizzadeeg
- 200 g tomatensaus / passata
- 50 g magere mozzarella (geraspt)
- 50 g pepperoni
- 1 vel kant-en-klaar pizzadeeg
- 200 g tomatensaus / passata
- 50 g magere mozzarella (geraspt)
- Handvol spinazie
- 1 paprika (fijngehakt)
- Handvol champignons (in plakjes)
- 1 rode ui (in plakjes)
- 1 vel kant-en-klaar pizzadeeg
- 2 eetlepels. Suikervrije Saus (BBQ)
- 50 g geraspte BBQ-kip
- 1 rode ui (in plakjes)
- 50 g magere cheddar (geraspt)
Methode
- Verwarm de oven voor op 200 ° C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Rol eerst je vel pizzadeeg uit zodat het plat op een stuk bakpapier ligt. Verspreid vervolgens met tomatensaus of BBQ-suikervrije saus, afhankelijk van welke smaak je maakt.
- Verdeel de toppings gelijkmatig over de bodem, bestrooi met een laagje geraspte kaas en rol dan voorzichtig met je vingers het deeg verticaal op met alle toppings aan de binnenkant.
- Snijd het opgerolde pizzadeeg in kleinere stukjes - probeer 6 gelijkmatige stukken te krijgen - en plaats elke rol op de met bakpapier beklede bakplaat zodat de opgerolde binnenkant zichtbaar is aan de bovenkant.
- Laat 12-15 minuten koken tot het deeg goudbruin is en de kaas is gesmolten.
- Laat een paar minuten afkoelen en serveer dan met veel suikervrije saus om in te dompelen! Heerlijk.
Voedingswaarde per roll:
Probeer deze recepten ook:
Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.
In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.
Lees hier meer over de ervaring van Lauren.