Deze eiwitrijke snacks zijn de perfecte oplossing voor verleidingen als tussendoortje.
Steek je hand maar op als je de keuken elke uur wel bent ingedoken, elk uur sinds je thuiswerkt.. Ja, wij dus ook.
Deze supereenvoudige cookie dough bites zijn ideaal om je honger te stillen, zonder dat je er spijt van krijgt.
De bites bevatten veel eiwitten en zijn vrij van geraffineerde suiker, en we hebben onze ongelooflijke poedervormige pindakaas in zich, die exact dezelfde smaak heeft, alleen met maar liefst 70% minder vet dan de gewone variant. Wij zijn er in ieder geval gek op.
Gemaakt in letterlijk een kwestie van minuten, zul je genieten van heerlijke cookie dough bites, die ook nog eens goed voor je zijn!
Maakt 8-10
https://youtu.be/86DozkA6_r8
Ingrediënten
- 2 scheppen Impact Whey Protein (Vanille)
- 2 eetlepels. ahornsiroop
- 2 eetlepels. kokosolie (gesmolten)
- 6 el. Powdered Peanut Butter
- Handvol pure chocoladeschilfers
Methode
1) Voeg alle ingrediënten toe aan een kleine kom en gebruik een vork of lepel om alles te mixen.
2) Eenmaal gelijkmatig gemixed, neem je een lepel van het mengsel en rol je het voorzichtig met je handen in een bal.
3) Herhaal dit voor de rest van de mix tot je 8-10 ballen van gelijke grootte hebt.
4) Geniet ervan wanneer je een eiwit boost nodig hebt, of als je er écht zin hebt, probeer ze dan in wat gesmolten chocolade te dopen.
Genoten van dit recept? Probeer deze hierna:
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 112 |
---|---|
Totaal vet | 5g |
Totaal koolhydraten | 7g |
Eiwit | 9g |
Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.
In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.
Lees hier meer over de ervaring van Lauren.