Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

No-Bake eiwitrijke paascheesecake

No-Bake eiwitrijke paascheesecake
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Cheesecake, eiwit en mini-eieren. Wie wil dat nu niet?

Veel mensen houden ervan om een ​​beetje extra te genieten met Pasen, en dit recept van @kirstyfletcher_ zal niet teleurstellen. En met slechts 430 calorieën per portie is het niet schadelijk voor je macro's. Het is een heerlijke, met proteïne gevulde snack - daar kunnen we 100% achter staan.

Als je aan het meal preppen bent, kun je deze snack zelfs voor de week klaarmaken. En dat is precies onze straat - er is niets waar we meer van houden dan het bereiden van maaltijden.

Serveren
1

Ingrediënten

Instructies

1.

Meng je haver, honing, vanille-extract en melk.

2.

Zet 1 minuut in de magnetron en roer halverwege om.

 

3.

Voeg toe aan je pot of schaaltje en laat het een paar minuten in de vriezer staan.

4.

Combineer de Kvarg met de helft van de gesmolten eiwitspread.

5.

Schep het mengsel op je cheesecakebodem en bedek met de rest van je gesmolten protein spread.

6.

Voeg dan wat stukjes mini-eieren toe aan de randen en plaats een paar hele mini-eieren in het midden.

7.

Zet minimaal 5 uur in de koelkast en smullen maar!

Voedingswaarde informatie

Calorieën430
Totaal vet13g
Totaal koolhydraten53g
Eiwit25g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein