RECEPTEN
Mini Cheese cakes

Deze mini cheese cakes zijn een heerlijke snack om van te genieten als tussendoortje.
De basis van de cheesecakes is een light variant, waardoor er minder calorieën in de snack zitten. Daarnaast krijgen de mini cheesecakes een echte cheesecake smaak door de Flavdrops. Ideaal want deze Flavdrops bevatten geen calorieën. Benieuwd hoe je deze cheesecakes kan maken? Lees dan hieronder snel verder!

Ingrediënten:
- 85 gram dadels
- 3 el warm water
60 gram 100% Instant Oats - snuf kaneel
- 2 eieren
- 150 gram zuivelspread light (naturel)
- 1 el meel (speltmeel, amandelmeel, kokosmeel)
- Flavdrops (Cheesecake)
- rasp van ½ citroen
- 50 gram blauwe bessen
- sap van ¼ citroen
- Verwarm je oven voor op 170 graden en vet zes holtes van een muffinvorm in.
- Begin vervolgens met de bodem. Ontpit de dadels en stop ze in je keukenmachine.
- Voeg drie eetlepels warm water toe en mix alles tot puree.
- Schep de dadelpuree in een kom en kneed de havermout erdoor.
- Vorm zes balletjes van het mengsel en druk met je vingers plat tot een bodem in de vormpjes.
Ga verder met de vulling. Klop met een mixer de ingrediënten door elkaar en voeg naar smaak Flavdrops toe toe. - Schenk het beslag in de holtes van de muffinvorm.
- Pureer de blauwe bessen samen met het citroensap. Schep het mengsel met een theelepel als een swirl over de cheesecakes.
- Bak de cheesecakes 20 tot 25 minuten in het midden van de oven. Laat ze daarna een uurtje afkoelen. En geniet!
PROBEER DEZE OOK:

5-Ingredient High-Protein Breakfast Tiramisu
06/23/2022 Door

Myprotein Schrijver en Expert