In een wereld waar je alles als ontbijt kunt hebben, neem je baked oats. Het is alsof je cake eet als ontbijt. Wie zou daar nou nee tegen zeggen? En als je je ochtendroutine al tot kunst hebt gemaakt, kun je ze altijd als middagsnack gebruiken.
Marino Katsouris is helemaal in met de hype. Hij merkt dat zijn baked oats zijn zoete cravings bevredigt, terwijl hij het hem op het goede spoor houdt en zijn verlangens op afstand houdt. Ideaal.
- Serveren
- 1
Ingrediënten
- 1 scoop THE Whey
- 70 g haver
- 1 banaan
- 1 eiwit
- 10 g honing
- 15 g notenboter
- 0,5 tl bakpoeder
- 5 g chocoladeschilfers
- 160 ml melk (naar keuze)
Instructies
Doe eerst alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa.
Giet vervolgens in een magnetronbestendige kom en voeg naar wens chocoladeschilfers toe.
Doe in de magnetron gedurende 1-2 minuten, controleer elke 20 seconden of bak in de oven gedurende 10-15 minuten (maar vergeet niet de kom te verwisselen voor een ovenvaste schaal).
Haal het uit de magnetron of oven als het voor 90% gaar is, laat het midden een beetje vloeibaar.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 797 |
---|---|
Totaal vet | 21g |
Totaal koolhydraten | 99g |
Eiwit | 50g |
BEKIJK DIT OOK: