Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Marino Katsouris’ Eiwitverpakte Baked Oats

Marino Katsouris’ Eiwitverpakte Baked Oats
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

In een wereld waar je alles als ontbijt kunt hebben, neem je baked oats. Het is alsof je cake eet als ontbijt. Wie zou daar nou nee tegen zeggen? En als je je ochtendroutine al tot kunst hebt gemaakt, kun je ze altijd als middagsnack gebruiken.

Marino Katsouris is helemaal in met de hype. Hij merkt dat zijn baked oats zijn zoete cravings bevredigt, terwijl hij het hem op het goede spoor houdt en zijn verlangens op afstand houdt. Ideaal.

Serveren
1

Ingrediënten

  • 1 scoop THE Whey
  • 70 g haver
  • 1 banaan
  • 1 eiwit
  • 10 g honing
  • 15 g notenboter
  • 0,5 tl bakpoeder
  • 5 g chocoladeschilfers
  • 160 ml melk (naar keuze)

Instructies

1.

Doe eerst alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa.

2.

Giet vervolgens in een magnetronbestendige kom en voeg naar wens chocoladeschilfers toe.

3.

Doe in de magnetron gedurende 1-2 minuten, controleer elke 20 seconden of bak in de oven gedurende 10-15 minuten (maar vergeet niet de kom te verwisselen voor een ovenvaste schaal).

4.

Haal het uit de magnetron of oven als het voor 90% gaar is, laat het midden een beetje vloeibaar.

Voedingswaarde informatie

Calorieën797
Totaal vet21g
Totaal koolhydraten99g
Eiwit50g
Op zoek naar meer gezonde & lekkere recepten van Marino?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein