Gratis bezorging vanaf €45 's Wereld nummer 1 Online Sports Nutrition merk Verdien Samen €40 Krediet
30% KORTING OP BESTSELLERS | 40% KORTING VITAMINES & AMINOS | EXTRA 5% KORTING VANAF €40 | EINDIGT IN...
WEEK
:
DAG
:
UUR
:
MINUTEN
:
SECONDEN
RECEPTEN

Lekkere Pindakaas-ijs Lollies

Koel na de training af met deze nootachtige traktatie.

Zomertrainingen kunnen zweterig zijn en je urenlang een warm gevoel geven. Je komt uit een hete sportschool, in een hete auto en gaat naar je warme huis. Wat is een beter excuus om af te koelen dan met een bevroren traktatie?

Als je jezelf deze zomer ergens op trakteert, laat het dan een ijslolly zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden. Clear Whey-ijslolly's zijn een gegeven, maar

heeft het gemixed met dit heerlijke recept - eiwitrijk pindakaasijs.

https://youtu.be/iG35y5rw8MQ

Servings:  4 ijsjes

Ingrediënten:

  • 1½ zeer rijpe bananen
  • 100 gram yoghurt
  • 1 scoop Vanilla Impact Whey
  • 30g All-Natural Pindakaas
  • 15 g ahornsiroop
Beleg:
  • 3 g gehakte pinda's
  • 5 g pure chocolade
  • Snufje zout
Apparatuur:
  • IJslollyvormen
  • Lollystokjes
  • Handblender

Instructions

  1. Voeg de banaan, yoghurt, eiwitpoeder, pindakaas en ahornsiroop toe aan een grote kom.

     

  2. Met een staafmixer combineer je de ingrediënten tot je een glad, dik mengsel hebt.

     

  3. Pak je vormen en vul met gehakte pinda’s, pure chocolade en zout.

     

  4. Leg de ijsstokjes op hun plaats en giet het ijsmengsel in de vormpjes, over je toppings.

     

  5. Vries in tot het hard is.

     

  6. Geniet er post-workout van voor een verkoelende eiwitboost.

calories290
totalFat10
totalCarbohydrates18
protein12
Genoten van dit recept?

BEKIJK HIER MEER RECEPTEN:

Emily Wilcock
Emily Wilcock Schrijver en Expert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.

Gerelateerde berichten