Onze snelle en eenvoudige Kip & Broccoli Muffins zijn heerlijk, warm of koud! Beter nog, ze zijn tot 3 dagen houdbaar in de koelkast. Wat wil je nog meer?
Kip & broccoli is traditioneel dé bodybuilder maaltijd. Behoud de ingrediënten, maar met een andere vorm! Hoeveel porties ga jij maken?
Ingrediënten
- 1/2 tl kokosolie
- 150 g gekookte kipfilet
- 75 g gekookte broccoli
- 3 middelgrote eieren
- 150 ml melk (naar keuze)
- Zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de broccoli en kip in kleine stukjes van gelijke grootte.
Meng de eieren, melk, zout en peper door elkaar.
Wrijf de muffinvorm (siliconen werkt het beste) in met kokosolie om te voorkomen dat de muffins gaan plakken.
Druk de stukjes kip en broccoli gelijkmatig in de muffinvormpjes tot ze allemaal op zijn.
Giet het eiermengsel erover en zet 12-16 minuten in de oven tot het stevig is. Geniet!
Op zoek naar meer muffin recepten?
BEKIJK DIT OOK: