RECEPTEN
Jam Sponge Baked Oat Cake

Klassiek dessert macro-vriendelijk gemaakt!
Deze week nam
een klassiek Brits dessert en maakte er een ontbijt van kampioenen van.Deze cake bevat 26 g proteïne en combineert haver, bananen en Cereal Milk Impact Whey om een luchtig, zoet en macrovriendelijk ontbijt te creëren. Combineer het met melk, fruit en andere toppings waar je zin in hebt, of geniet er gewoon van, vers uit de oven.
Ingredients
- 50 g Havermout
- 50 g geprakte banaan
- 1/2 tl bakpoeder
- 2-3 druppels FlavDrops (Vanilla)
- 50 ml havermelk
- 25 Impact Whey Protein (Cereal Milk)
- 20 Suikervrije jam
- 1 Besprenkeling van gedroogde kokosnoot (voor topping)
Instructions
Voeg al je ingrediënten, behalve de toppings, toe aan een kom en mix tot ze helemaal gemengd zijn,
Bekleed een vormpje met bakpapier en giet je mengsel erin.
Bak 15 minuten in de oven op 180C.
Laat een paar minuten afkoelen en garneer met jam en gedroogde kokosnoot.
calories | 386 |
totalFat | 6 |
totalCarbohydrates | 58 |
protein | 26 |
BEKIJK DIT OOK:

25 Heerlijke Whey Protein Recepten
07/17/2022 Door

Monica Green Schrijver en Expert