Er zijn niet veel toetjes die een heerlijk warme cookie dough kunnen verslaan.
Houd je lepels klaar voor deze ongelooflijke eiwitrijke zoete traktatie - onze eenvoudige cookie dough is het perfecte dessert om in te graven wanneer je iets speciaals nodig hebt.
Gemaakt met slechts een handvol ingrediënten en een paar scoops van onze bestverkochte Impact Whey Protein - bevat dit heerlijk smakende dessert bijna 30 gram (!) eiwit per portie. Als je het hebt over een lekkere manier om je spieren te ondersteunen ...
Geniet rechtstreeks uit de koekenpan om het warm, kleverig en lekker te houden.
Voor 3
https://youtu.be/jUfpDmeWwEk
Ingrediënten
- 100 g amandelmeel
- 2 schepjes Impact Whey Protein (Vanille)
- 60 g appelmoes
- 40 g kokosolie
- 2 eetlepels. Suikervrije Siroop (Esdoorn)
- 2 eetlepels. donkere chocoladeschilfers
- Vanille-ijs
- Suikervrije siroop
Methode
1) Verwarm eerst de oven voor op 180 ° C.
2) Voeg het amandelmeel, wei-eiwit, appelmoes, kokosolie en suikervrije siroop toe aan een grote kom en meng goed tot een plakkerig deeg. Voeg vervolgens de chocoladeschilfers toe en roer erdoor.
3) Doe het koekjesdeeg in een koekenpan of kleine ovenschaal en gebruik de achterkant van een lepel om het mengsel plat te maken tot een gelijkmatige laag.
4) Bak 15 minuten, tot de bovenkant van het koekje goudbruin is geworden.
5) Serveer met een klodder ijs en een flinke scheut suikervrije siroop - en geniet!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 363 |
---|---|
Totaal vet | 20g |
Totaal koolhydraten | 16g |
Eiwit | 27g |
Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.
In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.
Lees hier meer over de ervaring van Lauren.