We weten niet eens waar we moeten beginnen met dit ontbijtrecept.
Alsof wentelteefjes niet lekker genoeg waren, heeft Niall Kirkland de zaken naar een heel nieuw niveau getild door er een gigantische croissant van te maken.
Dit is het soort extra dat je weekendbrunch verdient - en het wordt versterkt met een paar scoops van onze Impact Whey Protein om je te helpen die uiterst belangrijke eiwitinname-doelen te behalen.
Serveert 8
https://youtu.be/FgPoDM1h7Zc
Ingrediënten
- 6 eieren
- 3 scoops Impact Whey Protein (Vanilla)
- 300 ml melk
- 1 theelepel. kaneel
- ¼ theelepel. zout
- ½ theelepel. nootmuskaat
- ½ theelepel. bakpoeder
- 8 croissants
- Aardbeien (in plakjes)
- Bosbessen
- Suikervrije Siroop (Maple Syrup)
Methode
- Verwarm de oven voor op 175 ° C / 350 ° F.
- Meng in een grote kom de eieren, het vanille-eiwit en de melk. Voeg vervolgens kaneel, zout, nootmuskaat en bakpoeder toe en roer tot alles volledig gecombineerd is.
- Snijd je croissants doormidden, dompel elk stuk in het eiwitmengsel en stapel ze kriskras in een grote ovenschaal zodat de stukken elkaar overlappen.
- Giet het resterende vloeibare mengsel over de croissants in de bak, bedek met gehakte aardbeien en bosbessen, dek af en laat 15 minuten weken.
- Verwijder het deksel en bak 30 minuten, tot de randen goudbruin en krokant zijn, maar de croissants van binnen nog zacht zijn.
- Haal uit de oven en serveer onmiddellijk met onze Suikervrije Siroop.
Probeer deze ontbijtrecepten ook:
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 287 |
---|---|
Totaal vet | 15g |
Totaal koolhydraten | 25g |
Eiwit | 13g |
Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.
In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.
Lees hier meer over de ervaring van Lauren.