Dit smaakt letterlijk naar een kleverige chocoladetaart als ontbijt.
Het is gemakkelijk in te zien waarom baked oats de nieuwe trend is die het internet stormenderhand verovert - het ontbijt smaakte nog nooit zo heerlijk. En wees niet bang door hoe verdomd goed het eruit ziet, we beloven dat dit eiwitrijke recept macrovriendelijk is en goed past bij je trainingsplan.
Deze in chocolade-hazelnoot gebakken haver van Niall Kirkland is binnen enkele minuten gemaakt en de perfecte manier om op te warmen op een ijzige winterochtend. We kunnen echt niet wachten tot je dit probeert.
2 porties
https://youtu.be/hQWi8a_lZQQ
Ingrediënten
- 100 gram haver
- 1 scoop Impact Whey Protein (Chocolate Brownie)
- 1/8 theel. zout
- 1/2 theel. bakpoeder
- 150 ml melk
- 1 eetl. ahornsyroop
- 1 theel. Protein Spread (Chocolate Hazelnut)
- 1 eetl. gesmolten pindakaas
- Handvol chocchips
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 ° C / 360 ° F.
Meng in een kom de haver, wei-eiwit, zout en bakpoeder.
Voeg de melk en ahornsiroop toe en mix tot alles volledig gemengd is.
Verdeel het mengsel over twee kleine ovenvaste kommen of ovenschaaltjes en voeg dan een theelepel Protein Spread toe aan het midden van elk gerecht. Bedek met een beetje havermoutmengsel en bak gedurende 12 minuten.
Eenmaal gebakken, bedek met een scheutje gesmolten pindakaas en een snufje chocoladeschilfers. Geniet!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 378 |
---|---|
Totaal vet | 11g |
Totaal koolhydraten | 46g |
Eiwit | 21g |
Op zoek naar meer ontbijt recepten? Probeer deze ook:
Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.
In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.
Lees hier meer over de ervaring van Lauren.