Oude gewoonten zijn moeilijk om af te leren, en als je een zoetekauw vraagt naar hun ervaringen met het volgen van een dieetplan, weet ik zeker dat ze het zouden begrijpen.
Het is niet nodig om suiker helemaal uit te sluiten, je hebt alleen wat slimme toevoegingen in je receptenboek nodig om je erdoorheen te loodsen.
Deze gebakken mini speculoos cheesecakes zijn een ideale toevoeging als je je levensstijl op een positieve manier wilt veranderen, maar ook inziet dat je hier en daar een zoete lekkernij verdient.
Een paar minuten voorbereiding, 15 in de oven, en je bent klaar!
Ze zien er geweldig uit, ze smaken nog beter, en je macro's kunnen op punt blijven.
Laten we tot de kern van de zaak komen ... zelfs een onervaren bakker zou moeite hebben om dit recept verkeerd te maken.
Ingrediënten
- 1 ei
- 1 el maïsmeel
- 100 g vetvrije yoghurt
- 150 g roomkaas
- 2 el gekarameliseerde koekjespasta
- 50 g zoetstof
- 1/2 Layered Bar (Speculoos)
Instructies
Voeg in een kom roomkaas, 0% vette yoghurt, een ei, maïzena en zoetstof toe. Roer dan.
Giet het mengsel in een cupcake-tray, om 6 cakes te maken.
Bak het mengsel 15 minuten op 180 graden.
Snijd een halve Speculoos Flavor Layered Bar in 6 partjes.
Doe de gekarameliseerde biscuitpasta in de magnetron zodat het een warme vloeibare consistentie vormt.
Versier je cheesecakes met de gekarameliseerde biscuitpasta en beleg met een segment Speculoos Flavor Layered Bar.
Serveer en geniet.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 96 |
---|---|
Totaal vet | 4g |
Totaal koolhydraten | 6g |
Eiwit | 7g |
BEKIJK DIT OOK: