Als er één pudding is die een volwassen PR-campagne verdient, is het rijstpudding. Zo verguisd, zo verkeerd begrepen.
Rijstpudding is enorm flexibel, lekker en veelzijdig. Verrijkt met verse frambozen, granaatappelpitjes en zelfs Oreo-koekjes, is deze rijstpudding alles dat je zoekt. Zet jezelf in een rijstpuddingrevalidatie met deze 100% veganistische frambozenrijstpudding.
Ingrediënten
- 1oog eiwitrijke rijstpudding
- 250 ml amandelmelk
- 250 ml water
- Vanille Flavdrops
- 100 g frambozen (ongezoet)
- 20 g granaatappelpitjes
- Oreo (optioneel)
Instructies
Verwarm de amandelmelk en het water tot het kookt.
Voeg het eiwitrijstpuddingmengsel toe
Kook 5 minuten in kokend water, verlaag dan de temperatuur en kook 10 minuten.
Verwarm ondertussen de frambozen in een pan of de magnetron en bereid de granaatappelpitjes.
Als de rijst klaar is, voeg je de Flavdrops toe.
Serveer de rijstpudding met hete frambozen en de granaatappelpitjes. Wees een beetje ondeugend en voeg Oreo toe!
Je pudding is klaar- geniet!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 436 |
---|---|
Totaal vet | 5g |
Totaal koolhydraten | 86g |
Eiwit | 10g |
BEKIJK DIT OOK: