Een makkelijk, heerlijk toetje, elke dag van de week.
Wie zegt dat cheesecake alleen voor speciale gelegenheden is? Geniet elke dag van de week van een eiwitrijke traktatie met deze cheesecake met pindakaas. Het is niet alleen heerlijk, het is enorm gemakkelijk te maken en perfect om maaltijden te bereiden.
Ingrediënten
- 8 koekjes (verkruimeld)
- 2 el magere boter (gesmolten)
- 2 el honing
- 180 g lichte roomkaas
- 200 g Griekse yoghurt 0% vet
- 1 scoop Impact Whey Protein (Vanille)
- 2 el pindakaas
- 1 handvol aardbeien
- 1 handvol bosbessen
- 2 el Eiwit Chocoladepasta
Instructies
Verwarm de oven voor op 175C.
Plet de koekjes tot fijne kruimels, met de hand of met een deegroller.
Meng de koekkruimels met de gesmolten boter en honing.
Doe het mengsel in vormpjes (of een broodvorm) en druk het aan tot het de hele bodem bedekt.
.
Bak de koekjesbodem 10 minuten.
Meng in een grote mengkom de roomkaas, yoghurt, eiwitpoeder, pindakaas en honing.
Giet de cheesecake-vulling op de gebakken koekjesbodem en strijk de bovenkant glad.
Bak de cheesecakes 20 minuten op 175C, verlaag dan de temperatuur naar 150C en bak nog 10 minuten.
Haal de cheesecakes uit de oven en laat afkoelen. Zet het minimaal drie uur in de koelkast.
Als de cheesecakes volledig zijn afgekoeld, versier ze met toppings. Ze zien er geweldig uit met pindakaas en chocopasta, en gegarneerd met aardbeien en bosbessen.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 427 |
---|---|
Totaal vet | 20g |
Totaal koolhydraten | 31g |
Eiwit | 25g |