Waarschuwing: er komt een nieuwe eiwitsnack aan...
Zac Kerr, AKA @counting_zacros, is weer terug met weer een verrukkelijke eiwitsnack. Deze keer heeft hij krokante kaneelproteïne-twists gemaakt met een glazuur van witte chocolade.
Met 13 g proteïne per twist is dit de perfecte snack voor als je die dip van 15:00 uur bereikt. Er zijn misschien een flink aantal stappen in dit recept, maar de resultaten zijn het zeker waard. Hier lees je hoe je het kunt maken.
Ingrediënten
- 65 g bloem
- 3 g bakpoeder
- 70 g vetvrije Griekse yoghurt
- 20 g Suikervrije Siroop (Maple)
- 1 strooi kaneel
- 1 tl gouden Stevia
- 16 g Impact Whey Protein - Witte Chocolade
- 1/2 tl zoetstof in poedervorm
- 30 ml ongezoete amandelmelk
Instructies
Verwarm de oven voor op 180C en leg een bakplaat op je werkblad.
Voeg je Griekse yoghurt, bloem en bakpoeder toe aan een mengkom en roer tot er een deeg ontstaat.
Rol je deeg uit tot een rechthoek tussen twee vellen bakpapier.
Verwijder het bovenste vel bakpapier en verdeel een laag maple siroop over het uitgerolde deeg en bedek met de kaneel en stevia.
Snijd in vier gelijke lange secties en draai de buitenste secties terug op de binnenste secties om twee kaneelbroodjes “sandwiches” te maken.
Pak een spies en prik in de bodem van je boterhammen, vouw dan in de tegenovergestelde richting en prik opnieuw. Herhaal dit proces totdat het helemaal naar boven is gedraaid.
Bak 10 minuten in de oven op 180C.
Terwijl de twirls bakken, maak je het glazuur door witte chocolade whey, zoetstof en amandelmelk in een schaaltje te combineren en tot een gladde massa te roeren.
Eenmaal gebakken, laten afkoelen en geniet!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 175 |
---|---|
Totaal vet | 1g |
Totaal koolhydraten | 26g |
Eiwit | 13g |
BEKIJK DIT OOK: