Knapperige paasnestjes met een proteïne twist.
Ik ben dol op alle chocolade-paasrecepten die onze ambassadeurs de laatste tijd hebben gemaakt, en we zijn nog niet klaar. Deze week heeft Kirsty Fletcher (@kirstyfletcher_) een klassieker uit de kindertijd nieuw leven ingeblazen en een eiwitstoot toegevoegd: Protein Easter Egg Nests.
Knapperige cornflakes, zijdezachte chocopasta, Mini Eggs en de geliefde (en begeerde) Easter Egg Layered Bar worden in dit recept gecombineerd tot een echte Paas-publiekstrekker. En had ik al gezegd dat ze 7,5 g eiwit per nest hebben? Ik loop in ieder geval op de zaken vooruit. Laten we in de details duiken...
Maakt 6 nesten (plus voldoende mini-eieren om te snacken).
Ingrediënten
- 30 Protein Spread (melk chocolade)
- 25 Vanille- eiwitpoeder
- 40 cornflakes
- 1 Egg Layered Bar (of een andere Layered Bar naar keuze)
- 12 mini eieren
Instructies
Smelt je chocopasta en meng langzaam je eiwitpoeder erdoor. Combineer dan met de cornflakes.
Schep je mengsel in cupcakevormpjes en gebruik je vingers om in het midden dips ter grootte van een duim te maken.
Snijd vervolgens je Easter Egg Layered Bar in stukjes en voeg een stuk toe aan het midden van elk nest, samen met 2 mini-eieren.
Zet 3-4 uur in de koelkast en geniet daarna.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 125 |
---|---|
Totaal vet | 4g |
Totaal koolhydraten | 14g |
Eiwit | 7g |