RECEPTEN
Collageenpannenkoeken 2 ways

Als je op zoek bent naar een ontbijt dat je schoonheidsroutine ondersteunt, probeer dan deze collageenpannenkoekjes. We hebben twee nieuwe recepten voor je samengesteld om te proberen: een heerlijke chocoladecombinatie en een frisse, fruitige variatie.
Beide recepten bevatten Collagen Powder, een van onze essentiële huidverzorgingsproducten. Onze collageenspiegels nemen af naarmate we ouder worden, en dit kan resulteren in een vermoeide, ouder wordende teint. Collageenpoeder bevat gehydrolyseerd collageen en is een gemakkelijke manier om je natuurlijke collageengehalte te herstellen.
https://youtu.be/Mqal1kgVDjU
Chocolade Pannenkoeken Met Chocoladesaus En Aardbeien
Wat je nodig hebt
- 50 g zelfrijzend bakmeel
- 1 el cacaopoeder
1 schep Collageenpoeder (naturel) - 50 gram volkorenmeel
- 2 kleine eieren gescheiden
- 150 ml amandelmelk
- 1 bakje aardbeien
- 2 el cacaopoeder
- 1 el ahornsiroop
- 150 ml amandelmelk
Methode
- Zeef beide meelsoorten in een kom of brede kan. Voeg het collageen, de eidooiers en een scheutje melk toe en roer tot een dikke mix.
- Voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe, zodat je geen klontjes in het beslag krijgt.
- Klop de eiwitten stijf tot ze rechtop staan en spatel ze voorzichtig door het beslag – probeer niet alle lucht eruit te persen.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en giet er genoeg beslag in om een pannenkoek van ongeveer 10 cm doorsnede te maken.
- Laat iets minder dan een minuut koken tot er belletjes op het oppervlak beginnen te komen en de randen er een beetje droog uitzien.
- Draai de pannenkoek voorzichtig om. Houd het warm terwijl je de overige pannenkoeken bakt.
- Meng voor de chocoladesaus in een kleine pan het cacaopoeder, de ahornsiroop en de amandelmelk op middelhoog vuur tot een glad en opgewarmd mengsel.
- Serveer nu. Stapel je pannenkoeken op elkaar, strooi er je aardbeien over en besprenkel met de chocoladesaus. Geniet ervan!
Vanille Pannenkoeken Met Honing, Bessen En Yoghurt
Wat je nodig hebt
- 50 g zelfrijzend bakmeel
1 schep Collageenpoeder (naturel) - 1 tl vanille-extract
- 50 gram volkorenmeel
- 2 kleine eieren gescheiden
- 150 ml amandelmelk
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 2 handenvol gemengde bessen
- 250 ml yoghurt
Methode
- Zeef beide meelsoorten in een kom of brede kan. Voeg het collageen, de eidooiers, het vanille-extract en een scheutje melk toe en roer tot een dikke mix.
- Voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe, zodat je geen klontjes in het beslag krijgt.
- Klop de eiwitten stijf tot ze rechtop staan en spatel ze voorzichtig door het beslag – probeer niet alle lucht eruit te persen.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en giet er genoeg beslag in om een pannenkoek van ongeveer 10 cm doorsnede te maken.
- Laat iets minder dan een minuut koken tot er belletjes op het oppervlak beginnen te komen en de randen er een beetje droog uitzien.
- Draai de pannenkoek voorzichtig om. Houd het warm terwijl je de overige pannenkoeken bakt.
- Serveer nu. Stapel je pannenkoeken, schep er wat yoghurt over, strooi je gemengde bessen erover en besprenkel met honing.
PROBEER DEZE OOK:

Chocolade Collageen Pannenkoeken Recept
12/08/2021 Door

Myprotein Schrijver en Expert