Last van de maandagblues? Wij hebben het antwoord! Volg onze eenvoudige, gezonde stappen naar een heerlijke, eiwitrijke snack.
Ingrediënten
- 140 g Suikervrije Appelmoes
- 120 g Instant oats
- 2 Scoop Impact Whey Protein
- 75 g Havermout
- 1/2 tl Bicarbonaat Soda
- 5 tl melk
- 2 tl Agave Nectar (Honing)
- 8 druppels Flavdrops (Vanilla)
Voor de topping:
- 40 g Chocolade
- 1 eetlepel Agave Nectar (Honing)
Instructies
Giet de Instant Oats, Impact Whey, bicarb en haver in een kom.
Voeg de appelmoes, Flavdrops, agavesiroop toe en meng met je vingertoppen.
Voeg de melk toe en kneed het deeg net genoeg om een bal te vormen (als het deeg plakkerig is, voeg dan wat meer Instant Oats toe)
Vershoudfolie en laat 30 minuten afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Rol het bladerdeeg dun uit op een met bloem bestoven werkvlak en detail met een pons je koekje. Bak gedurende 10 minuten. De zandkoek moet goudbruin zijn.
Haal ze met een spatel van de bakplaat en laat ze op een bord afkoelen.
Smelt je chocolade en meng er de agavesiroop door. Giet over de helft van je zandkoekjes. En geniet!