Op zoek naar een heerlijk dessertrecept dat rijk is aan eiwitten en je zoete cravings stilt? Zoek niet verder dan deze chocolate crispies protein cheesecake. Met Myvegan-chocolade en gegarneerd met Caramel Pop Rolls, is dit het perfecte recept om je dessert game naar een hoger niveau te tillen.
Maakt 8 porties
Ingrediënten
- 50 g crispies
- 50 g Myvegan Chocolade (gesmolten)
- 200 g licht smeerbare kaas
- 100 g griekse yoghurt
- 100 g melk
- 20 druppels FlavDrops (Toffee)
- 2 blaadjes gelatine (of 1 tl. agar-agar)
- 50 g Myvegan Chocolade (gesmolten, als topping)
- 4 Pop Rolls (voor topping)
Instructies
Combineer de crispies en gesmolten chocolade in een pan, duw/druk naar beneden om de basis te creëren.
Voeg in een aparte kom de jelly-vellen toe die eerder zijn gedrenkt in koud water of agar-agar samen met de melk en verwarm tot deze smelt.
Meng in een andere kom de smeerkaas, yoghurt, FlavDrops en gelatinemelkmengsel. Meng goed tot een gladde cheesecake vulling.
Giet de cheesecakevulling bovenop de chocoladekorst in de pan en strijk het oppervlak glad met een spatel.
Zet minimaal 4 uur in de koelkast tot het gestold is.
Desgewenst decoreren met gesmolten chocolade en Pop Rolls voor het opdienen.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 195 |
---|---|
Totaal vet | 9g |
Totaal koolhydraten | 20g |
Eiwit | 10g |