Buffalo Chicken zal je meal prep voor altijd veranderen.
Wil je je lunch opfleuren? Maak je meal prep af met dit macro-vriendelijke en super eenvoudig te maken buffalo chicken meal prep-recept. Vertrouw ons - buffelsaus maakt alles beter.
Wil je aankomen? Geen probleem! Voeg per portie 150-200g pasta toe.
Ingrediënten
Maakt: 3 maaltijden
Voor de pasta:- 160 g gekookte pasta
- 3 borsten gekookte kip
- 2 stengels bleekselderij
- Handvol cherry tomaatjes
- 1 gele paprika
- 2 eetlepels. vetarme ranchdressing
- Handvol gemengde bladeren
- 175ml peri-perisaus
- ½ theelepel. knoflook poeder
- 4 el. magere boter of margarine
- Zout
Instructies
Zet een pan op middelhoog vuur en voeg de peri-perisaus en knoflookpoeder toe. Kook 2 minuten, voeg dan boter en zout toe en kook nog 5 minuten, af en toe roerend. Haal van het vuur en laat een paar minuten afkoelen.
Hak bleekselderij, tomaten en peper in hapklare stukjes en rasp de kip dan met twee vorken. Doe in een grote mengkom met de gekookte pasta.
Giet de buffelsaus erover en schep deze door de pastasalade. Verdeel over 3 meal prep containers en besprenkel ze met een beetje ranchdressing en serveer met een handvol gemengde bladeren of je favoriete bijgerecht. Zet maximaal 3 dagen in de koelkast en geniet ervan warm of koud.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 485 |
---|---|
Totaal vet | 20g |
Totaal koolhydraten | 30g |
Eiwit | 49g |
PROBEER DIT OOK:
Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.
Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.
Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.
In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.