Clear Whey all the whey!
Plezier, smaak en levendige kleuren - dat is wat je kunt verwachten van het nieuwe Jelly Belly x Clear Whey-assortiment. En nieuwe smaken van Clear Whey kunnen maar één ding betekenen: nieuwe recepten.
@michellelangerak houdt het licht, eenvoudig en heerlijk met deze Clear Whey-jelly sweets. Ze smaken naar een knaller uit het verleden. Ze gebruikt de iconische Bubble Gum-smaak van Jelly Belly, maar probeer gerust een van de andere nieuwe smaken in het assortiment: Tutti-Fruitti, Green Apple, Berry Blue of Very Cherry.
- Serveren
- 16
Ingrediënten
(Laag 1)
- 400 ml water
- 2 schepjes Bubble Gum Clear Whey
- 2 zakjes gelatine
(Laag 2)
- 150 g magere yoghurt
- 50 ml havermelk
- ½ zakje gelatine
Instructies
Voeg het water en de Clear Whey toe aan een shaker en schud tot alles volledig is gemengd zonder klontjes.
Giet vervolgens de vloeistof in een pan en voeg de gelatinezakjes toe.
Laat het mengsel ongeveer een minuut staan zodat de gelatine kan “bloeien”.
Roer het mengsel om te combineren en warm het lichtjes op op een laag vuur – je zult zien dat de textuur glad wordt, maar zorg ervoor dat het niet te heet wordt of kookt.
Eenmaal warm, in een schaal of schaal gieten en minimaal 4 uur in de koelkast zetten.
Nadat deze laag is afgekoeld, kun je beginnen met het maken van de volgende laag. Voeg hiervoor de yoghurt en melk toe aan een pan samen met een half zakje gelatine.
Laat de gelatine weer bloeien, meng dan door en warm op zoals je deed met de eerste laag.
Als je klaar bent, giet je de witte laag over de uitgeharde eerste laag en zet je deze 3-4 uur terug in de koelkast om op te stijven.
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 43 |
---|---|
Totaal vet | 1g |
Totaal koolhydraten | 4g |
Eiwit | 4g |
BEKIJK DIT: