Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Bubble Gum Clear Whey Sweets | Jelly Belly

Bubble Gum Clear Whey Sweets | Jelly Belly
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Clear Whey all the whey!

Plezier, smaak en levendige kleuren - dat is wat je kunt verwachten van het nieuwe Jelly Belly x Clear Whey-assortiment. En nieuwe smaken van Clear Whey kunnen maar één ding betekenen: nieuwe recepten.

@michellelangerak houdt het licht, eenvoudig en heerlijk met deze Clear Whey-jelly sweets. Ze smaken naar een knaller uit het verleden. Ze gebruikt de iconische Bubble Gum-smaak van Jelly Belly, maar probeer gerust een van de andere nieuwe smaken in het assortiment: Tutti-Fruitti, Green Apple, Berry Blue of Very Cherry.

Serveren
16

Ingrediënten

(Laag 1)

  • 400 ml water
  • 2 schepjes Bubble Gum Clear Whey
  • 2 zakjes gelatine

(Laag 2)

  • 150 g magere yoghurt
  • 50 ml havermelk
  • ½ zakje gelatine

Instructies

1.

Voeg het water en de Clear Whey toe aan een shaker en schud tot alles volledig is gemengd zonder klontjes.

2.

Giet vervolgens de vloeistof in een pan en voeg de gelatinezakjes toe.

3.

Laat het mengsel ongeveer een minuut staan ​​zodat de gelatine kan “bloeien”.

4.

Roer het mengsel om te combineren en warm het lichtjes op op een laag vuur – je zult zien dat de textuur glad wordt, maar zorg ervoor dat het niet te heet wordt of kookt.

5.

Eenmaal warm, in een schaal of schaal gieten en minimaal 4 uur in de koelkast zetten.

6.

Nadat deze laag is afgekoeld, kun je beginnen met het maken van de volgende laag. Voeg hiervoor de yoghurt en melk toe aan een pan samen met een half zakje gelatine.

7.

Laat de gelatine weer bloeien, meng dan door en warm op zoals je deed met de eerste laag.

8.

Als je klaar bent, giet je de witte laag over de uitgeharde eerste laag en zet je deze 3-4 uur terug in de koelkast om op te stijven.

Voedingswaarde informatie

Calorieën43
Totaal vet1g
Totaal koolhydraten4g
Eiwit4g
Meer weten over Jelly Belly? 

BEKIJK DIT:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein