De paashaas heeft het goed voor elkaar met deze makkelijke Layered Bar bites.
Net toen je dacht dat we geen Layered Bar-recepten meer zouden hebben, komt @katiejfit binnen met dit heerlijke pasen bladerdeeg recept. Warme, kleverige Layered Bar verpakt in knapperig, bladerdeeg. Ja graag.
Met Pasen voor de deur, is het tijd om de Easter Egg Layered Bars in te slaan voordat ze allemaal op zijn. En geloof me, ze gaan hard.
- Serveren
- 4
Ingrediënten
- 1 Easter egg Layered Bar
- 120 gram kant-en-klaar bladerdeeg
Instructies
Rol eerst je bladerdeeg uit
Snijd vervolgens je Layered Bar in 4 gelijke stukken
Plaats je Layered Bar-plakjes op het bladerdeeg, elk stuk op gelijke afstand van elkaar
Snijd het deeg in 4 gelijke reepjes, iets breder dan de Layered Bar chunks
Rol de Layered Bars vervolgens in bladerdeeg – de deegstrook moet lang genoeg zijn om het deeg minstens twee keer rond de Layered Bar te rollen
Zet je airfryer op 200 graden en bak ongeveer 10 minuten
Serveer ze en geniet terwijl ze warm zijn!
Voedingswaarde informatie
Calorieën | 192 |
---|---|
Totaal vet | 10g |
Totaal koolhydraten | 17g |
Eiwit | 6g |
BEKIJK DIT OOK: