Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

2-laags gekarameliseerd Biscuit-ijs

2-laags gekarameliseerd Biscuit-ijs
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

De zon schijnt, dus maak ruimte in de vriezer voor een heerlijke eiwittraktatie.

Het is tijd om optimaal te profiteren van het mooie weer. En de beste manier om dat te doen? Eiwitrijk ijs. Schrijf me in. Weinig dingen zijn beter dan een heerlijk bevroren dessert. Maar als het op een stokje staat? Onverslaanbaar.

Ik denk dat deze het best zijn na de training met je voeten omhoog en scrollend door TikTok. Maar misschien denk alleen ik dat..

Serveren
4

Ingrediënten

Laag 1

Laag 2

Toppings

  • 1 gekarameliseerd koekje (verkruimeld)
  • 60 g melkchocolade

Instructies

1.

Meng de ingrediënten om de eerste laag te maken.

2.

Meng de ingrediënten om de tweede laag (gekarameliseerde biscuitlaag) te maken.

3.

Voeg de eerste laag toe aan de ijsvormen, verkruimel in een gekarameliseerde biscuit en eindig met de tweede laag.

4.

Voeg de stokjes toe en zet ze twee uur in de vriezer of tot ze zijn uitgehard.

5.

Dip de ijsjes in gesmolten chocolade en vries opnieuw in tot ze hard zijn.

6.

Geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën187
Totaal vet7g
Totaal koolhydraten13g
Eiwit17g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein