2-laags gekarameliseerd Biscuit-ijs

De zon schijnt, dus maak ruimte in de vriezer voor een heerlijke eiwittraktatie.
Het is tijd om optimaal te profiteren van het mooie weer. En de beste manier om dat te doen? Eiwitrijk ijs. Schrijf me in. Weinig dingen zijn beter dan een heerlijk bevroren dessert. Maar als het op een stokje staat? Onverslaanbaar.
Ik denk dat deze het best zijn na de training met je voeten omhoog en scrollend door TikTok. Maar misschien denk alleen ik dat..
Servings:  4
Ingrediënten
Laag 1
- 100 gram yoghurt
20g Cookies & Cream Impact Whey Protein 1-2 Toffee FlavDrops
Laag 2
- 50 g yoghurt
- 10 g gekarameliseerde koekjespasta
20g Cookies & Cream Impact Whey Protein
Toppings
- 1 gekarameliseerd koekje (verkruimeld)
- 60 g melkchocolade
Instructions
Meng de ingrediënten om de eerste laag te maken.
Meng de ingrediënten om de tweede laag (gekarameliseerde biscuitlaag) te maken.
Voeg de eerste laag toe aan de ijsvormen, verkruimel in een gekarameliseerde biscuit en eindig met de tweede laag.
Voeg de stokjes toe en zet ze twee uur in de vriezer of tot ze zijn uitgehard.
Dip de ijsjes in gesmolten chocolade en vries opnieuw in tot ze hard zijn.
Geniet!
calories | 187 |
totalFat | 7 |
totalCarbohydrates | 13 |
protein | 17 |
BEKIJK DIT OOK:

Jam Sponge Baked Oat Cake

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

4-Ingredient No-Bake Chocolate Oat Cake
